X2Go Bug report logs - #297
Pulseaudio doesn't start when there is no audio input device present

version graph

Package: x2goclient; Maintainer for x2goclient is X2Go Developers <x2go-dev@lists.x2go.org>; Source for x2goclient is src:x2goclient.

Reported by: philip van houtte <philip@magicview.tv>

Date: Mon, 2 Sep 2013 13:33:01 UTC

Severity: minor

Tags: build-win32

Found in version 4.0.1.0

Full log


Message #5 received at submit@bugs.x2go.org (full text, mbox, reply):

Received: (at submit) by bugs.x2go.org; 2 Sep 2013 13:26:51 +0000
From philip@magicview.tv  Mon Sep  2 15:26:51 2013
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 3.3.2 (2011-06-06) on
	ymir.das-netzwerkteam.de
X-Spam-Level: 
X-Spam-Status: No, score=-1.9 required=5.0 tests=BAYES_00,HTML_MESSAGE
	autolearn=ham version=3.3.2
X-Greylist: delayed 304 seconds by postgrey-1.34 at ymir; Mon, 02 Sep 2013 15:26:50 CEST
Received: from ritan.magicview.tv (095-097-101-155.static.chello.nl [95.97.101.155])
	by ymir (Postfix) with ESMTPS id E29FE5DB15
	for <submit@bugs.x2go.org>; Mon,  2 Sep 2013 15:26:50 +0200 (CEST)
Received: from RITAN.magicview.tv ([95.97.101.155]) by ritan.magicview.tv
 ([95.97.101.155]) with mapi; Mon, 2 Sep 2013 15:21:46 +0200
From: philip van houtte <philip@magicview.tv>
To: "'submit@bugs.x2go.org'" <submit@bugs.x2go.org>
Subject: Pulseaudio doesn't start when there is no audio input device present
Thread-Topic: Pulseaudio doesn't start when there is no audio input device
 present
Thread-Index: Ac6n317PI7dDXSLzQUKblXDI5IIdfw==
Date: Mon, 2 Sep 2013 13:21:45 +0000
Message-ID: <562DCE101891024180A6AB3BB0341E072B8770F0@ritan.magicview.tv>
Accept-Language: en-US
Content-Language: en-US
X-MS-Has-Attach:
X-MS-TNEF-Correlator:
Content-Type: multipart/alternative;
	boundary="_000_562DCE101891024180A6AB3BB0341E072B8770F0ritanmagicviewt_"
MIME-Version: 1.0
[Message part 1 (text/plain, inline)]
Package: x2goclient
Severity: minor
Version: 4.0.1.0

Pulseaudio doesn't start when there is no audio input device present

By installing a dummy audio input sound is also rendered:

Control panel>sounds>recording tab; right click and tick "hidden devices". Then enable Stereo Mix as default device
[Message part 2 (text/html, inline)]

Send a report that this bug log contains spam.


X2Go Developers <owner@bugs.x2go.org>. Last modified: Mon Jun 24 13:20:09 2024; Machine Name: ymir.das-netzwerkteam.de

X2Go Bug tracking system

Debbugs is free software and licensed under the terms of the GNU Public License version 2. The current version can be obtained from https://bugs.debian.org/debbugs-source/.

Copyright © 1999 Darren O. Benham, 1997,2003 nCipher Corporation Ltd, 1994-97 Ian Jackson, 2005-2017 Don Armstrong, and many other contributors.