X2Go Bug report logs - #991
x2go pulseaudio win 64 bits solved

version graph

Package: x2goclient; Maintainer for x2goclient is X2Go Developers <x2go-dev@lists.x2go.org>; Source for x2goclient is src:x2goclient.

Reported by: <acabrera100@gmail.com>

Date: Mon, 1 Feb 2016 13:25:01 UTC

Severity: normal

Found in version 4.0.5.0

Full log


Message #5 received at submit@bugs.x2go.org (full text, mbox, reply):

Received: (at submit) by bugs.x2go.org; 1 Feb 2016 13:22:41 +0000
From acabrera100@gmail.com  Mon Feb  1 14:22:39 2016
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 3.3.2 (2011-06-06) on
	ymir.das-netzwerkteam.de
X-Spam-Level: 
X-Spam-Status: No, score=0.7 required=3.0 tests=BAYES_50,DKIM_SIGNED,
	DKIM_VALID,DKIM_VALID_AU,FREEMAIL_FROM,HTML_MESSAGE autolearn=ham
	version=3.3.2
Received: from localhost (localhost [127.0.0.1])
	by ymir.das-netzwerkteam.de (Postfix) with ESMTP id 6436D3BC4B
	for <submit@bugs.x2go.org>; Mon,  1 Feb 2016 14:22:39 +0100 (CET)
X-Virus-Scanned: Debian amavisd-new at ymir.das-netzwerkteam.de
Received: from ymir.das-netzwerkteam.de ([127.0.0.1])
	by localhost (ymir.das-netzwerkteam.de [127.0.0.1]) (amavisd-new, port 10024)
	with ESMTP id MsycNmW4UQ3M for <submit@bugs.x2go.org>;
	Mon,  1 Feb 2016 14:22:39 +0100 (CET)
Received: from mail-wm0-f52.google.com (mail-wm0-f52.google.com [74.125.82.52])
	by ymir.das-netzwerkteam.de (Postfix) with ESMTPS id 0F3FF3BC4A
	for <submit@bugs.x2go.org>; Mon,  1 Feb 2016 14:22:39 +0100 (CET)
Received: by mail-wm0-f52.google.com with SMTP id l66so70024000wml.0
        for <submit@bugs.x2go.org>; Mon, 01 Feb 2016 05:22:39 -0800 (PST)
DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed;
        d=gmail.com; s=20120113;
        h=message-id:from:to:subject:date:mime-version:content-type
         :importance;
        bh=n4Ve73own4IMJaUNRTmzyK5Nq70yMuRyFxbnWSozlGo=;
        b=R1sJmB52EHJQvP+ki0DNZBFgGhAJxeuB4jukwEJsB0jrNhvC4Y8SCnEuaQvpn7Cj6K
         1CkZcO4/JhhxgGTEohcxvQOUNRyAYoXM+BOkTKS+iJ4Qq5qie8TNsM/aA+DYoj9EZ1xq
         4ud7Or2f5AwmKsRpB2hwu7AX6fjwwTVnpt/Qiuk1e8URF5D44u49hbG8ly2yzp1i5W+A
         5gby1X/cLz84aKaIPgweMHZuxkk/xG5sHAmeiBjDDsGnBdBEutbReQoZ0sU8OHxadb3v
         J4p0dP3eFZCkfUUjilo52/spiT1ea4fIqQmBu96I4rcY1aEHFkrnNayCFSMv56nJy6JE
         c72w==
X-Google-DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed;
        d=1e100.net; s=20130820;
        h=x-gm-message-state:message-id:from:to:subject:date:mime-version
         :content-type:importance;
        bh=n4Ve73own4IMJaUNRTmzyK5Nq70yMuRyFxbnWSozlGo=;
        b=C0OHCD9dSUCGKC0QdnRIyPoeneVlVHhiTdxopf5UkcnieYFW7ABAZGhJLrSXtSVgba
         /pqUMbeg7e6FvFd9a6mg+u2+cJmlVpyhh9uOS/lo24BVKd2j/MlzZpqxfp1y8ZNO/WjJ
         zTDd+ApvHFumu9+JjvTZcDj6wtBePRCI7oGVFyYqQYDQY2Pb2vi7pY/W3HjlNuX2S+JK
         2nVE1FAgtb6BwxPYBpOpl0jv5tbr4xmlYmo4PaKTTW0BpIOFwMIpal7RM80ezdCoCMh2
         IKf30ZXAJiakHF0bKluHZ0QRjciE4TJPPuBMmlGvilG1Ycez4116udvKsfdWqAFIeWy4
         H+Yg==
X-Gm-Message-State: AG10YOSNpvErzn+miVuDWFpsHs+umbt0PELryQWFLMY+SjqWdoKr9WjIUl26CmJ0+alOGw==
X-Received: by 10.28.61.70 with SMTP id k67mr12027597wma.90.1454332958762;
        Mon, 01 Feb 2016 05:22:38 -0800 (PST)
Received: from venus (46.Red-88-11-229.dynamicIP.rima-tde.net. [88.11.229.46])
        by smtp.gmail.com with ESMTPSA id d9sm23123070wjf.43.2016.02.01.05.22.37
        for <submit@bugs.x2go.org>
        (version=TLSv1/SSLv3 cipher=OTHER);
        Mon, 01 Feb 2016 05:22:37 -0800 (PST)
Message-ID: <3312CA32F8984DABBFCD3572D8D5A1C7@venus>
From: <acabrera100@gmail.com>
To: <submit@bugs.x2go.org>
Subject: x2go pulseaudio win 64 bits solved
Date: Mon, 1 Feb 2016 13:22:36 -0000
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative;
	boundary="----=_NextPart_000_000D_01D15CF3.9DD008C0"
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
Importance: Normal
X-Mailer: Microsoft Windows Live Mail 16.4.3528.331
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V16.4.3528.331
[Message part 1 (text/plain, inline)]
Package: pulseaudioVersion: all

Hello,

After a lot of time without using pulseaudio sound on x2goclient, on win 7 – 64 bits, I think I have find 
the solution (looking on internet).

The problem is that the mixer is not enabled on windows.

Go to Control Panel –> Sound –> Sound devices –> Record –> Right button –> Show hidden devices –> Mixer activate

I hope this could help someone.

regards,
Antonio Ignacio Cabrera Santana
[Message part 2 (text/html, inline)]

Send a report that this bug log contains spam.


X2Go Developers <owner@bugs.x2go.org>. Last modified: Sun Jan 29 10:04:26 2023; Machine Name: ymir.das-netzwerkteam.de

X2Go Bug tracking system

Debbugs is free software and licensed under the terms of the GNU Public License version 2. The current version can be obtained from https://bugs.debian.org/debbugs-source/.

Copyright © 1999 Darren O. Benham, 1997,2003 nCipher Corporation Ltd, 1994-97 Ian Jackson, 2005-2017 Don Armstrong, and many other contributors.