X2Go Bug report logs - #551
Windows x2goclient: "use whole display" does not always use the whole display

version graph

Package: x2goclient; Maintainer for x2goclient is X2Go Developers <x2go-dev@lists.x2go.org>; Source for x2goclient is src:x2goclient.

Reported by: Michael DePaulo <mikedep333@gmail.com>

Date: Thu, 17 Jul 2014 13:10:02 UTC

Severity: normal

Tags: build-win32

Found in version 4.0.2.1+hotfix1

Full log


Message #5 received at submit@bugs.x2go.org (full text, mbox, reply):

Received: (at submit) by bugs.x2go.org; 17 Jul 2014 13:05:26 +0000
From mikedep333@gmail.com  Thu Jul 17 15:05:25 2014
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 3.3.2 (2011-06-06) on
	ymir.das-netzwerkteam.de
X-Spam-Level: 
X-Spam-Status: No, score=0.8 required=5.0 tests=BAYES_50,FREEMAIL_FROM,
	T_DKIM_INVALID autolearn=ham version=3.3.2
Received: from mail-we0-f179.google.com (mail-we0-f179.google.com [74.125.82.179])
	by ymir.das-netzwerkteam.de (Postfix) with ESMTPS id 5605B5DB2C
	for <submit@bugs.x2go.org>; Thu, 17 Jul 2014 15:05:25 +0200 (CEST)
Received: by mail-we0-f179.google.com with SMTP id u57so2838005wes.24
        for <submit@bugs.x2go.org>; Thu, 17 Jul 2014 06:05:24 -0700 (PDT)
DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed;
        d=gmail.com; s=20120113;
        h=mime-version:date:message-id:subject:from:to:content-type;
        bh=OIFP8R9kYxF3G2h2GA2dI4z1TnLwuBI4cr5gP8Z1E5o=;
        b=Rf6zkKmTW3wJTZwrYv7eypfWlWDR6opS2ez9garDmqOdzaRjrXT/V3KJkoPZ8Jeh4G
         dh+a01jtWPRpHgGztwxU0/tCu0ae//DM4gP9MLN6ewu3ySt/ojBxy/Tzf2mXCmmhERdc
         ikVkreN28lQLD+SuFpXbLwxS4om2rafquoxMFYrJli7sUWmLxc2A25FlkWq+F3/Js1/p
         hGrQGE1uW/LSeVZt0LxzM9ea9LpjsTkXBFTJLkfC9rWNl33CsDy4L2uXb8BxpRHwkF4g
         O+rKy+FhjEnU3Mtsbl9PNhDFeaRpBVXa99/hK+uKB3X0iD6NIvnHfoPVDu5jGGrSrDak
         Eqag==
MIME-Version: 1.0
X-Received: by 10.194.92.115 with SMTP id cl19mr45438064wjb.29.1405602324239;
 Thu, 17 Jul 2014 06:05:24 -0700 (PDT)
Received: by 10.180.98.233 with HTTP; Thu, 17 Jul 2014 06:05:24 -0700 (PDT)
Date: Thu, 17 Jul 2014 09:05:24 -0400
Message-ID: <CAMKht8g8Ad9q-iNr9Ze434JsPeP-x_47nJWMWT4KFWQLGtCCQA@mail.gmail.com>
Subject: Windows x2goclient: "use whole display" does not always use the whole display
From: Michael DePaulo <mikedep333@gmail.com>
To: submit@bugs.x2go.org
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
Package: x2goclient
Version: 4.0.2.1+hotfix1

Screenshot:
http://i.imgur.com/XnQYU4K.png

As mentioned in this email thread:
[X2Go-Dev] Can't get my X2GO running on the screen I want

I am experiencing this sporadically (not 100% of the time) on my system.

Windows 8.1 64-bit with Update 1
Display 1: not the "main display:: 2048x1152, placed on left
Display 2: "main display": 2560x1440, placed on right

Note that when I say "main display" I mean "Windows has it set as the
main display."

I produce this bug  by selecting "Use whole display" "Display 2" in
Session preferences -> Settings -> Display.
I also enabled Xinerama. I was unable to produce it with Xinerama
disabled, but that might be random chance.

When it does occur, there are no window decorations (like you'd
expect), but the X server only takes up the size of display 1,
2048x1152. It appears in the top left corner of display 2.
(The screenshot makes this clear.)

This might be a duplicate of #462. However, more info is needed about that bug.


Send a report that this bug log contains spam.


X2Go Developers <owner@bugs.x2go.org>. Last modified: Thu Feb 2 20:30:04 2023; Machine Name: ymir.das-netzwerkteam.de

X2Go Bug tracking system

Debbugs is free software and licensed under the terms of the GNU Public License version 2. The current version can be obtained from https://bugs.debian.org/debbugs-source/.

Copyright © 1999 Darren O. Benham, 1997,2003 nCipher Corporation Ltd, 1994-97 Ian Jackson, 2005-2017 Don Armstrong, and many other contributors.