X2Go Bug report logs - #550
x2goclient [windows 8] sshfs issues when pyhoca-gui has none

Package: x2goclient; Maintainer for x2goclient is X2Go Developers <x2go-dev@lists.x2go.org>; Source for x2goclient is src:x2goclient.

Reported by: "Andy Sinatra" <asinatra@pertronix.com>

Date: Tue, 15 Jul 2014 23:20:01 UTC

Severity: normal

Tags: build-win32

Reply or subscribe to this bug.

Toggle useless messages

View this report as an mbox folder, status mbox, maintainer mbox


Report forwarded to x2go-dev@lists.x2go.org, X2Go Developers <x2go-dev@lists.x2go.org>, owner@bugs.x2go.org:
Bug#550; Package x2goclient [windows 8.1]. (Tue, 15 Jul 2014 23:20:01 GMT) Full text and rfc822 format available.

Acknowledgement sent to "Andy Sinatra" <asinatra@pertronix.com>:
New Bug report received and forwarded. Copy sent to X2Go Developers <x2go-dev@lists.x2go.org>, owner@bugs.x2go.org. (Tue, 15 Jul 2014 23:20:01 GMT) Full text and rfc822 format available.

Message #5 received at submit@bugs.x2go.org (full text, mbox):

From: "Andy Sinatra" <asinatra@pertronix.com>
To: <submit@bugs.x2go.org>
Subject: x2goclient [windows 8] sshfs issues when pyhoca-gui has none
Date: Tue, 15 Jul 2014 16:08:28 -0700
[Message part 1 (text/plain, inline)]
Package: x2goclient [Windows 8.1]

Version: 4.0.2.1

 

X2goclient is failing to print and appears to fail mounting with sshfs. I
have attempted this with a linux client with x2goclient as well. This issue
does not exist when I use pyhoca-gui on the windows client. I am attaching
my syslog entries for x2goclient and pyhoca-gui as session.log did not
provide any errors or additional information regarding sshfs.

 

Andy Sinatra

PerTronix, Inc.

440 E Arrow Hwy

San Dimas, CA 91773

909-599-5955 ext. 1046

 

[Message part 2 (text/html, inline)]
[pyhoca.txt (text/plain, attachment)]
[x2goclient.txt (text/plain, attachment)]

Added tag(s) build-win32. Request was from Michael DePaulo <mikedep333@gmail.com> to control@bugs.x2go.org. (Sun, 10 Aug 2014 16:25:02 GMT) Full text and rfc822 format available.

Bug reassigned from package 'x2goclient [windows 8.1]' to 'x2goclient'. Request was from Mike Gabriel <mike.gabriel@das-netzwerkteam.de> to control@bugs.x2go.org. (Sun, 10 Aug 2014 21:40:02 GMT) Full text and rfc822 format available.

Information forwarded to x2go-dev@lists.x2go.org, X2Go Developers <x2go-dev@lists.x2go.org>:
Bug#550; Package x2goclient. (Fri, 17 Oct 2014 15:40:01 GMT) Full text and rfc822 format available.

Acknowledgement sent to "Andy Sinatra" <asinatra@pertronix.com>:
Extra info received and forwarded to list. Copy sent to X2Go Developers <x2go-dev@lists.x2go.org>. (Fri, 17 Oct 2014 15:40:01 GMT) Full text and rfc822 format available.

Message #14 received at 550@bugs.x2go.org (full text, mbox):

From: "Andy Sinatra" <asinatra@pertronix.com>
To: <550@bugs.x2go.org>
Subject: Caused by Whitespace
Date: Fri, 17 Oct 2014 08:31:08 -0700
[Message part 1 (text/plain, inline)]
Just wanted to update this bug. What's causing it is X2Go Client doesn't
like my Windows user with a space in it. I've testing by creating another
user with no space and everything worked fine. What's happened was the SSHFS
tunnel was sending the wrong credentials and cutting off the username at the
white space garbling some of the command. 

 

Andy Sinatra

 

[Message part 2 (text/html, inline)]

Send a report that this bug log contains spam.


X2Go Developers <owner@bugs.x2go.org>. Last modified: Tue Dec 11 00:05:14 2018; Machine Name: ymir.das-netzwerkteam.de

X2Go Bug tracking system
Copyright (C) 1999 Darren O. Benham, 1997,2003 nCipher Corporation Ltd, 1994-97 Ian Jackson.