X2Go Bug report logs - #233
X2goserver 4.0.1.0 Segmenation fault

Package: nx-libs; Maintainer for nx-libs is X2Go Developers <x2go-dev@lists.x2go.org>;

Reported by: Ross Barnes <ross.p.barnes@gmail.com>

Date: Mon, 10 Jun 2013 18:48:01 UTC

Severity: normal

Tags: moreinfo

Done: Mike Gabriel <mike.gabriel@das-netzwerkteam.de>

Bug is archived. No further changes may be made.

Full log


Message #5 received at submit@bugs.x2go.org (full text, mbox, reply):

Received: (at submit) by bugs.x2go.org; 10 Jun 2013 18:36:29 +0000
From ross.p.barnes@gmail.com  Mon Jun 10 20:36:29 2013
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 3.3.2 (2011-06-06) on
	ymir.das-netzwerkteam.de
X-Spam-Level: 
X-Spam-Status: No, score=0.0 required=5.0 tests=FREEMAIL_FROM,HTML_MESSAGE,
	T_DKIM_INVALID autolearn=ham version=3.3.2
Received: from mail-ob0-f172.google.com (mail-ob0-f172.google.com [209.85.214.172])
	by ymir (Postfix) with ESMTPS id B1BD15DB0A
	for <submit@bugs.x2go.org>; Mon, 10 Jun 2013 20:36:28 +0200 (CEST)
Received: by mail-ob0-f172.google.com with SMTP id wo10so10654938obc.31
        for <submit@bugs.x2go.org>; Mon, 10 Jun 2013 11:36:27 -0700 (PDT)
DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed;
        d=gmail.com; s=20120113;
        h=mime-version:date:message-id:subject:from:to:content-type;
        bh=BYZvheZGSERxKQn3o8fQA8MXQE8X8avwYaQMbgfPePM=;
        b=u4ih7GuYqHTRD8npI9OMSLUE+f9JtYCSbfsUatu1qxO8/J8o7hrsCMG6FPM9Zy2Yn3
         xXNRcpIuMvKp4zoLSYUP+A7VM2cTg58xjP6ICxjKO2v5dVoOnVrLmb1mQKjRm8nKaLcG
         VQPRxjd0GTd497wfh51MQMpS0jd7uqoI8ccsp7Ey6f+V7u3Vel7q35a/el0Qea8uvELC
         m0e146zMWAOBUivrUhWOCdsO6PFDbDFilhocKaOsP6JY0+zcBdWH0B/os17QuZ9gRWXG
         QJ07seXuZEwB+hZKO3xWPt+BtWGVvrLHIfVDVMYF9YCsOBmD4QJrBQVyd4dF5TTw3IrT
         ZSrQ==
MIME-Version: 1.0
X-Received: by 10.60.117.41 with SMTP id kb9mr9497224oeb.33.1370889387449;
 Mon, 10 Jun 2013 11:36:27 -0700 (PDT)
Received: by 10.182.248.201 with HTTP; Mon, 10 Jun 2013 11:36:27 -0700 (PDT)
Date: Mon, 10 Jun 2013 13:36:27 -0500
Message-ID: <CAH0d6gx47z59mzj5GA_gRKkjH_rQU3RCQmOarot0oX7vE3d7Jg@mail.gmail.com>
Subject: X2goserver 4.0.1.0 Segmenation fault
From: Ross Barnes <ross.p.barnes@gmail.com>
To: submit@bugs.x2go.org
Content-Type: multipart/alternative; boundary=047d7b414e28f7278e04ded10efe
[Message part 1 (text/plain, inline)]
Package: x2goserver-4.0.1.0

Hello, I use X2go for remote access into my virtual lab server to run GNS3.
This is a python application that allows a user to build networked router
labs.

I have been using X2go 3.1.1.9-0 on Debian Squeeze with no problems. I
updated my server this weekend to Debian Wheezy. The repository updated
X2go to 4.0.1.0-0. I am now having the below issues when I try to run my
application. I also experience this with the baikal 4.0.0.3-0 version.

This occurs with the 3.99.2.1 windows client, the 3.99.3.0-0 linux client,
and the windows 4.0.0.3 windows client. There is no issue with the
application directly on the server. I can launch it on a monitor.

on command line, I issue the following...

user@vlab:~$ /opt/GNS3/gns3
Segementation fault
user@vlab:~$

/var/log/messages file reveals...

Jun 10 13:07:39 vlab kernel: [54264.138060] python[20110]: segfault at 0 ip
00007fe724db5dd0 sp 00007fff49a860b8 error 4 in
libNX_X11.so.6.2[7fe724d50000+f3000]
[Message part 2 (text/html, inline)]

Send a report that this bug log contains spam.


X2Go Developers <owner@bugs.x2go.org>. Last modified: Sat Jun 22 13:30:57 2024; Machine Name: ymir.das-netzwerkteam.de

X2Go Bug tracking system

Debbugs is free software and licensed under the terms of the GNU Public License version 2. The current version can be obtained from https://bugs.debian.org/debbugs-source/.

Copyright © 1999 Darren O. Benham, 1997,2003 nCipher Corporation Ltd, 1994-97 Ian Jackson, 2005-2017 Don Armstrong, and many other contributors.