X2Go Bug report logs - #108
Missing fonts in X application

version graph

Package: x2goclient; Maintainer for x2goclient is X2Go Developers <x2go-dev@lists.x2go.org>; Source for x2goclient is src:x2goclient.

Reported by: Stephane Mutz <stephane.mutz@blinksight.com>

Date: Wed, 23 Jan 2013 09:03:01 UTC

Severity: normal

Tags: pending

Found in version 4.0.2.1

Done: Mike Gabriel <mike.gabriel@das-netzwerkteam.de>

Bug is archived. No further changes may be made.

Full log


Message #86 received at 108@bugs.x2go.org (full text, mbox, reply):

Received: (at 108) by bugs.x2go.org; 8 Aug 2014 12:56:28 +0000
From mikedep333@gmail.com  Fri Aug  8 14:56:27 2014
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 3.3.2 (2011-06-06) on
	ymir.das-netzwerkteam.de
X-Spam-Level: 
X-Spam-Status: No, score=0.8 required=5.0 tests=BAYES_50,FREEMAIL_FROM,
	T_DKIM_INVALID autolearn=ham version=3.3.2
Received: from mail-we0-f169.google.com (mail-we0-f169.google.com [74.125.82.169])
	by ymir.das-netzwerkteam.de (Postfix) with ESMTPS id 138573D2D2
	for <108@bugs.x2go.org>; Fri,  8 Aug 2014 14:56:27 +0200 (CEST)
Received: by mail-we0-f169.google.com with SMTP id u56so5593871wes.28
        for <108@bugs.x2go.org>; Fri, 08 Aug 2014 05:56:26 -0700 (PDT)
DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed;
        d=gmail.com; s=20120113;
        h=mime-version:in-reply-to:references:date:message-id:subject:from:to
         :cc:content-type;
        bh=p4HkocNECI69KhTQ4hW6YPx1zskQ4OXe373z7qEUruo=;
        b=xz7nBkJ+e9PnIohFTU4+9vHunxSxv4rNqbHQgHEcDoRIt8zgo4fRSs3Xri0zfRhHZH
         6YUurf4MjQtoHH32rDL7xu6KJebpJUV7KqbybXpqc3NG79ZcwYFY2ZVlpmODJFcg/y5q
         KshteJKma6CI0k+8d7MPGBGg+nbSv4IiyAcqLRTt5ceE4HYagLlLItA+cxcHbIOCqDxP
         T3uRn//MRBrTCc9adnZj7/9itjKFFjXRYY7X1amjtCePhKliF6lc1cttUwAuhlYGMskd
         NdRwU0VX7AwbnmQ+ZRGCVbgO/J2jomZwj3UW3nZ0osO0RcYI/45jDoFdMf28OwUEl0Yn
         sA0A==
MIME-Version: 1.0
X-Received: by 10.194.87.41 with SMTP id u9mr3192007wjz.124.1407502586762;
 Fri, 08 Aug 2014 05:56:26 -0700 (PDT)
Received: by 10.180.98.130 with HTTP; Fri, 8 Aug 2014 05:56:26 -0700 (PDT)
In-Reply-To: <234C74482FA5744C9860372B437B37E02FC36761@OJRE10W802.mbu.ad.dominionnet.com>
References: <234C74482FA5744C9860372B437B37E02FC36761@OJRE10W802.mbu.ad.dominionnet.com>
Date: Fri, 8 Aug 2014 08:56:26 -0400
Message-ID: <CAMKht8g+cCsayRvTueajKyZ=LMbsV1Mjji5SaoGo6PwGoXs8ug@mail.gmail.com>
Subject: Re: [X2Go-Dev] Bug#108: X2Go bug 108, did that fix actually make it
 onto v 4.0.2.1?
From: Michael DePaulo <mikedep333@gmail.com>
To: 108@bugs.x2go.org
Cc: "Christopher J Wells (Generation - 6)" <christopher.j.wells@dom.com>
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
On Thu, Aug 7, 2014 at 4:31 PM, Christopher J Wells (Generation - 6)
<christopher.j.wells@dom.com> wrote:
> It does not appear to me that this fix got into v4.0.2.1.  Am I wrong?
>
>[...]

Correct. This is a large change to the installer, so it was pushed
back to 4.0.3.0.

(In fact, it introduced a regression. It was reported to me by email,
so I committed the fix without a bug reported having been filed:
http://code.x2go.org/gitweb?p=x2goclient.git;a=commit;h=8262012db3f79331b798d08d021f65a55c9b8832
)

Sorry for the confusion.

I will now try to update the bug report now so that it does not say
"Fixed in version 4.0.2.1"


Send a report that this bug log contains spam.


X2Go Developers <owner@bugs.x2go.org>. Last modified: Thu Jan 27 09:38:35 2022; Machine Name: ymir.das-netzwerkteam.de

X2Go Bug tracking system

Debbugs is free software and licensed under the terms of the GNU Public License version 2. The current version can be obtained from https://bugs.debian.org/debbugs-source/.

Copyright © 1999 Darren O. Benham, 1997,2003 nCipher Corporation Ltd, 1994-97 Ian Jackson, 2005-2017 Don Armstrong, and many other contributors.