X2Go Bug report logs - #1574
reconnect suspended session failed

version graph

Package: x2goserver-x2goagent; Maintainer for x2goserver-x2goagent is X2Go Developers <x2go-dev@lists.x2go.org>; Source for x2goserver-x2goagent is src:x2goserver.

Reported by: Jan Rauberg <rauberg@gfz-potsdam.de>

Date: Fri, 3 Dec 2021 07:35:02 UTC

Severity: normal

Found in version 4.1.0.3

Reply or subscribe to this bug.

Toggle useless messages

View this report as an mbox folder, status mbox, maintainer mbox


Report forwarded to x2go-dev@lists.x2go.org, X2Go Developers <x2go-dev@lists.x2go.org>:
Bug#1574; Package x2goserver-x2goagent. (Fri, 03 Dec 2021 07:35:02 GMT) (full text, mbox, link).


Acknowledgement sent to Jan Rauberg <rauberg@gfz-potsdam.de>:
New Bug report received and forwarded. Copy sent to X2Go Developers <x2go-dev@lists.x2go.org>. (Fri, 03 Dec 2021 07:35:02 GMT) (full text, mbox, link).


Message #5 received at submit@bugs.x2go.org (full text, mbox, reply):

From: Jan Rauberg <rauberg@gfz-potsdam.de>
To: submit@bugs.x2go.org
Subject: reconnect suspended session failed
Date: Fri, 3 Dec 2021 08:32:09 +0100
Package: x2goserver-x2goagent
Version: 4.1.0.3

Package: x2goserver-common
Version: 4.1.0.3

Package: x2goserver-xsession
Version: 4.1.0.3

Package: x2goclient
Version: 4.1.2.2

Since few day every morning I get the error from my x2goclient:

Info: Forwarding X11 connections to display ':0.0'.
Info: Forwarding auxiliary X11 connections to display ':0.0'.
Session: Session started at 'Fri Dec  3 08:03:45 2021'.
Info: Established X server connection.
Info: Using shared memory parameters 0/0K.
Error: Failure reading from the peer proxy.
Loop: PANIC! No shutdown of proxy link performed by remote proxy.
Error: Connection with remote peer broken.
Error: Please check the state of your network and retry.
Session: Terminating session at 'Fri Dec  3 08:03:48 2021'.
Session: Session terminated at 'Fri Dec  3 08:03:48 2021'.

NXPROXY - Version 3.5.99.23

That is rather annoying because I'm in home office and I need a stable 
x2go session. I have no clue what's the cause. In the future this error 
was gone after several updates to my Ubuntu 20.04 (client and server). 
But my system is updated to the very last patches. I don't know what to 
do. I'm using multiple desktops and every day I have to layout them again.

Best regards,
Jan Rauberg


Send a report that this bug log contains spam.


X2Go Developers <owner@bugs.x2go.org>. Last modified: Sun Dec 4 15:13:37 2022; Machine Name: ymir.das-netzwerkteam.de

X2Go Bug tracking system

Debbugs is free software and licensed under the terms of the GNU Public License version 2. The current version can be obtained from https://bugs.debian.org/debbugs-source/.

Copyright © 1999 Darren O. Benham, 1997,2003 nCipher Corporation Ltd, 1994-97 Ian Jackson, 2005-2017 Don Armstrong, and many other contributors.