X2Go Bug report logs - #383
pyhoca-gui doesn't load on Windows7 64bits

Package: pyhoca-gui; Maintainer for pyhoca-gui is X2Go Developers <x2go-dev@lists.x2go.org>; Source for pyhoca-gui is src:pyhoca-gui.

Reported by: צביקה הרמתי <haramaty.zvika@gmail.com>

Date: Sun, 29 Dec 2013 11:40:01 UTC

Severity: normal

Reply or subscribe to this bug.

Toggle useless messages

View this report as an mbox folder, status mbox, maintainer mbox


Report forwarded to x2go-dev@lists.berlios.de, X2Go Developers <x2go-dev@lists.berlios.de>:
Bug#383; Package pyhoca-gui. (Sun, 29 Dec 2013 11:40:01 GMT) Full text and rfc822 format available.

Acknowledgement sent to צביקה הרמתי <haramaty.zvika@gmail.com>:
New Bug report received and forwarded. Copy sent to X2Go Developers <x2go-dev@lists.berlios.de>. (Sun, 29 Dec 2013 11:40:01 GMT) Full text and rfc822 format available.

Message #5 received at submit@bugs.x2go.org (full text, mbox):

From: צביקה הרמתי <haramaty.zvika@gmail.com>
To: submit@bugs.x2go.org
Subject: pyhoca-gui doesn't load on Windows7 64bits
Date: Sun, 29 Dec 2013 13:35:54 +0200
[Message part 1 (text/plain, inline)]
Package: pyhoca-gui

Version: 0.4.0.8



Hi.

I've successfully used "X2Go Client For Windows".
However, PyHoca-GUI fails to run.
When I start it, it just displays splash screen, and nothing else happens.
The process is shown in Windows Task Manager.
I've tried to kill the process, and re-run "PyHoca-GUI (no PulseAudio,
debug)", but same results.

My system is Windows7, 64 bits, SP1.

Thanks,
Zvika
[Message part 2 (text/html, inline)]

Send a report that this bug log contains spam.


X2Go Developers <owner@bugs.x2go.org>. Last modified: Mon Dec 10 04:23:31 2018; Machine Name: ymir.das-netzwerkteam.de

X2Go Bug tracking system
Copyright (C) 1999 Darren O. Benham, 1997,2003 nCipher Corporation Ltd, 1994-97 Ian Jackson.