X2Go Bug report logs - #1319
PulseAudio does not start

version graph

Package: mingw32-pulseaudio; Maintainer for mingw32-pulseaudio is (unknown);

Reported by: "SW@EU" <ente.trompete@protonmail.com>

Date: Tue, 14 Aug 2018 08:20:02 UTC

Severity: normal

Found in version 7.1

Full log


Message #5 received at submit@bugs.x2go.org (full text, mbox, reply):

Received: (at submit) by bugs.x2go.org; 14 Aug 2018 08:18:33 +0000
From ente.trompete@protonmail.com  Tue Aug 14 10:18:32 2018
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 3.4.1 (2015-04-28) on
	ymir.das-netzwerkteam.de
X-Spam-Level: 
X-Spam-Status: No, score=0.7 required=3.0 tests=BAYES_50,DKIM_SIGNED,
	DKIM_VALID,DKIM_VALID_AU,FREEMAIL_FROM,SPF_HELO_PASS autolearn=ham
	autolearn_force=no version=3.4.1
Received: from localhost (localhost [127.0.0.1])
	by ymir.das-netzwerkteam.de (Postfix) with ESMTP id 80B405DAEA
	for <submit@bugs.x2go.org>; Tue, 14 Aug 2018 10:18:32 +0200 (CEST)
X-Virus-Scanned: Debian amavisd-new at ymir.das-netzwerkteam.de
Received: from ymir.das-netzwerkteam.de ([127.0.0.1])
	by localhost (ymir.das-netzwerkteam.de [127.0.0.1]) (amavisd-new, port 10024)
	with ESMTP id W_wQkoA2kMXv for <submit@bugs.x2go.org>;
	Tue, 14 Aug 2018 10:18:25 +0200 (CEST)
X-Greylist: delayed 2324 seconds by postgrey-1.35 at ymir.das-netzwerkteam.de; Tue, 14 Aug 2018 10:18:25 CEST
Received: from mail-40133.protonmail.ch (mail-40133.protonmail.ch [185.70.40.133])
	by ymir.das-netzwerkteam.de (Postfix) with ESMTPS id 902805DAE9
	for <submit@bugs.x2go.org>; Tue, 14 Aug 2018 10:18:25 +0200 (CEST)
Date: Tue, 14 Aug 2018 08:18:19 +0000
DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed; d=protonmail.com;
	s=default; t=1534234705;
	bh=tlyV7DUWR8iBLXK/CdLo+ZZLdwuExHQFlnCoNRF/rso=;
	h=Date:To:From:Reply-To:Subject:Feedback-ID:From;
	b=OyMGZqLiQrboh0EnyuopodwJ7i8xApTVHFpP+PuKRyFU/Rzv0mM9znd8tN0b0gHjK
	 9G+PsIo62LXQ5pfFa1g6TsqijVcFkOv5RvaIZQyaasoXMGxMol9ZH+abjmRGK47H/X
	 ie2zlxcB5op7PvgpcbEhv09ZqNPhUWxssqfpMKeU=
To: "submit@bugs.x2go.org" <submit@bugs.x2go.org>
From: "SW@EU" <ente.trompete@protonmail.com>
Reply-To: "SW@EU" <ente.trompete@protonmail.com>
Subject: PulseAudio does not start
Message-ID: <9KyI14YLVC65KnQ6u7CXhy4G4XnNRDJ3N93vfA6v25TUFEq3HvXEbCAT8i8-vW0_XQni-2J4Zy5uG5w4qnexyjooFnbCkLfg-KkBEAYr000=@protonmail.com>
Feedback-ID: Hpm2iTe8WMl6TXb6t2FgVgIxSWlczIWFmMA-q6vDA1P_dEMWb2tOpL6hePXTecuuP60n2-UJstgCRYAbh-shBw==:Ext:ProtonMail
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/mixed;
	boundary="b1_91f5e118c7bb68eb50985c8b4c6b404f"
[Message part 1 (text/plain, inline)]
Package: mingw32-pulseaudio
Version: 7.1

Hi,
Windows 10 forced update to 1803 (Pro edition, englisch + German language pack) and x2goclient updated using x2goclient-4.1.2.0-2018.06.22-setup.exe. Since that I have to disable Pulse-Audio because otherwise I get the attached error during any start of the client.
I have in meantime uninstalled the the separate installed 64 Bit VcXsrv because the 32 Bit x2goclient installation has changed files in the 64 Bit VcXsrv installation (is this correct?) and uninstalled x2goclient, rebooted, x2goclient again installed but 64 Bit VcXsrv not again, rebooted, but still the same.

TIA,
Silvio
[PulseAudio-Popup.png (image/png, attachment)]

Send a report that this bug log contains spam.


X2Go Developers <owner@bugs.x2go.org>. Last modified: Thu Oct 17 00:48:54 2019; Machine Name: ymir.das-netzwerkteam.de

X2Go Bug tracking system

Debbugs is free software and licensed under the terms of the GNU Public License version 2. The current version can be obtained from https://bugs.debian.org/debbugs-source/.

Copyright © 1999 Darren O. Benham, 1997,2003 nCipher Corporation Ltd, 1994-97 Ian Jackson, 2005-2017 Don Armstrong, and many other contributors.